kiropraktor helsingborg

 

kiropraktor helsingborg startade våren 1996.
Vi som jobbar här är Bengt och Olof , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är till och med verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i kiropraktor helsingborg också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Kyrkvägen 13 i kiropraktor helsingborg, telefon 0738-343113.. Du kan också skicka oss ett mail till kiropraktor helsingborg naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i kiropraktor helsingborg.

Här på hemsidan vill vi ge dig en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av som hur vi hanterar de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat kiropraktor helsingborg och Idrottsskadeklinik